onsdag den 25. maj 2016

Køkkenrenovering del 2
Malingen var fundet frem, der var dækket af og jeg havde taget en beslutning om at lappe den lille stump brune og blå glasvæv der tittede frem efter udskiftningen af køkkenoverskab til mindre og ældre model. Klokken var 21, men det burde lade sig gøre, inden jeg skulle ligge i min seng. Men det gik ikke. Glasvævet sad faktisk ikke fast. Det var simpelthen ikke muligt for mig at påbegynde så sjusket handling, så jeg stak hovedet under armen og begyndte at hive lortet ned.

Jeg har tidligere lavet en sjuskeløsning i form af fuldspartling oven på glasvævet rundt om eksisterende køkkenelementer. Dengang viste jeg, at køkkenet ikke skulle skiftes foreløbig, så det gav mening at pynte lidt, så jeg kunne holde ud at være i det. Men situationen er nu en anden. Køkkenet skal jo rent faktisk skiftes. I et eller andet omfang og i det tempo der kommer til at passe. Hvad og hvordan ved ingen endnu.Det kan også tilføjes, at det lille klapbord vi tidligere har spist ved, allerede var faldet ned, og havde efterladt sig et par seriøse huller i væggen. Nogen havde på en måde taget beslutningen for mig.

Jeg hev så meget ned jeg kunne og klokken blev mange.

Fik dagen efter lokket stærk mand forbi til at hive det nye overskab ned for en kort bemærkning, så væg bag også kunne blive skrallet. Ikke flere sjuskeløsninger! Og derfor står jeg nu også i den situation, at underskabet må væk, så jeg også kan komme til på den del af væggen. Det er så dødt det underskab, og bordpladen er helt ramponeret. Men næste skridt i processen er nødt til at være en anelse gennemtænkt. Jeg kan under ingen omstændigheder klare mig særlig længe hverken uden køkkenvask eller vaskemaskine. Noget skal lige planlægges og købes ind, så tingene kan komme til at klappe.

Største forhindring er dog, at jeg mangler at tage beslutning om hvilket underskab der skal bankes op. Jeg er ude i et reform underskab med ikeaindmad. Noget seriøst skraldesortering under vasken og en kombineret vaskemaskine/tørretumbler der meget gerne må blive gemt bag en låge. Men der skal også findes vask og armatur. Og bordplade.

Jeg har et par uger til at beslutte mig, da jeg altså også skal bruge en travl mand, der er fiks til rør og vaskemaskiner. Det gør mig intet. Mit køkken er lige så brugbart som før og jeg er faktisk lidt fan af de ramponerede vægge. Den grønne farve er ret hyggelig! Mon jeg ender med hvide vægge? Jeg bor i en byggeplads, men jeg nyder det!

Følg hele køkkenprocessen under køkken
Ingen kommentarer:

Send en kommentar