mandag den 28. december 2015

Sorg

Jeg bærer på en sorg. Det er virkelig en svær følelse! Hvad stiller man op med sorg? Sorg er tæt knyttet til kærlighed. Og det her handler om kærlighed.

Jeg kan ikke holde ud at leve i en verden, hvor min mor har det så dårligt, som hun har det. Og jeg aner ikke, hvordan jeg skal fortsætte med at eksistere i den verden, der kommer, hvor hun ikke er.

Det er gået op for mig, at jeg er lammet. Lige nu. Handlingslammet. Det er ikke et begreb jeg arbejder med. Så hvad stiller jeg op herfra?

Jeg hader, at det værste jeg kan gøre imod hende, netop er at være ramt. Hun vil ikke give mig bekymringer. Men det her har intet med bekymringer at gøre. Man må skille tingene ad. Og på den her måde kan vi sidde i hver vores ende og være tynget af kærligheden. Fordi det gør ondt at vide, at det gør ondt i den anden ende.

Forsøger at kvæle det der gør ondt ved at være sammen, fortælle gode historier, kigge billeder, give kram, dele latter. Det fungerer ikke helt. Jeg synes ikke jeg er særlig god til det

2 kommentarer:

  1. Jeg tror du gør det rigtige. Der findes nok ingen let udvej - desværre

    SvarSlet
  2. Åh, det gør ondt at høre! Men jeg tror også, at du gør det rigtige! Men lad være med at lade som om - for du kan næppe skjule din sorg alligevel. Har du hørt om bogen "snak på livet løs"? Den skulle være fuld af tips pg ideer til netop at få hul på de svære snakke og få talt om nogle af de ting, der er vigtige til at kunne "komme videre". Aner ikke om den er god - men måske den kunne være en vej ud af handlingslammelsen?

    SvarSlet