lørdag den 19. december 2015

Nåh, hvor starter man på alle elendighederne?

Der har været et par ting, der har taget min tid. Og jeg vil jo så gerne fortælle om det, i modsætning til at tingene skal være så mystiske og hemmelige. Jeg har ret let ved at åbne op, og kunne måske i nogle tilfælde skrue en anelse ned for ærligheden. Hmm.

Men det er let for mig at fortælle, om de ting der er sket. For det er fortid. Alle kasser er blevet lukket på de bedste måder og gemt væk. Men det er fortid. Det har ikke længere en betydning for mig, og det bliver hurtigt så alvorligt og elendigt, så det kommer i stikordsform.

Et rigtig grimt stikord voldeligt forhold kan give et misvisende ekko af svag kvinde. Jeg er absolut intet klassisk voldsoffer!

Derefter er der noget med en verden der styrter i grus, retssager, ensomhed, søvnmangel, en alvorligt syg mor og at finde sig til rette som enlig mor på fuldtid. Oven i købet af den forholdsvis unge slags, og så endda fra Amager. Ikke kønt vel #ungmor2300

Det er fortid.

6 kommentarer:

 1. Varme tanker DIN vej.

  kh Mai

  SvarSlet
 2. Åh Marie. Stikord kan fortælle rigtig rigtig meget. Dt er sund og godt at du er ude på den anden side af det forhold. Stræk og smuk er du. Sikke et år eller flere.
  Mang varme tanker din vej #supersingleyoungmummy2300
  Kh Jonna

  SvarSlet
 3. Kære Marie - på mit håndled har jeg en kæde med en plade. På pladen står nogle ord, min far altid sagde, når alt gik ad helvede til. "Det ordner sig" Søde Marie - det ordner sig, tro mig!!!

  SvarSlet
 4. Jeg ved hvad du mener med ekkoet af "svag kvinde", sådan havde jeg det også efter at være kommet ud af noget lignende (dog havde jeg ikke barn med ham, heldigvis)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde slet ikke forudset, at folk kunne tænke dét... om mig! Fordomme åh suk ;)

   Slet