torsdag den 12. februar 2015

Hæklet barnevognskæde med kuglerI har jo set den før, barnevognskæden med de hæklede kugler. Men det er trygt og godt for mig at gribe fat i nogle af de gode gamle opskrifter. Jeg bevæger mig stadig i grænseområdet omkring den krea-blokade jeg har forbundet mig i det sidste års tid, så jeg lægger blødt ud. Mit hoved er dog nu en gang indrettet sådan, at jeg ikke kan gribe fat i en opskrift, uden at justere lidt hist og her - også selvom det er en af mine egne opskrifter ;-) Jeg har forsøgt mig med kugler i dobbeltgarn og den lille snor kuglen hænger i, er nu en simpel kæde af luftmasker. 

En af kuglerne har jeg lavet meleret i farven. Det var faktisk derfor jeg begyndte at rode rundt med dobbeltgarn. Jeg er totalt tosset med den der melerede kugle! Hvad synes i?


3 kommentarer:

 1. Hej Marie. Kan du lokkes til at lave en video/vejledning til når du hækler rundt om den kugle der er indeni hvor man også kan se når du så tager ind. Mine bliver så grimme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lavet den gamle, og blot fyldt kuglerne med vat. Det fungerede fint :)

   Slet
  2. Og når du tager ind, skal du kun hækle igennem yderste løkke i masken, jeg ved ikke om det kan være der problemt opstår?

   Slet