mandag den 26. maj 2014

Hynde til juniorstol Agam


Stolehynde til Augusta, der gerne vil have en rød stol! Hynden er til Ikeas Agam stol, og jeg har lige forsøgt at få den til at passe til FDB-stolen her, for at tage billeder, så jeg kan vise hynden frem til jer. Inspirationen kommer fra murstenspuderne.

Jeg har tidligere syet en hynde til Agam, det var dog til en lille dreng, og i kan finde billeder her.

Måske har nogle af jer læst Annas // LaRaLiLs indlæg om kommentarer på blogs? Men jeg blev i hvert fald glad for at emnet endnu engang bliver taget op, og som rigtig mange andre, har jeg desværre også set et faldende antal kommentarer. En vigtig pointe, som jeg selv havde glemt, var hvordan man kan føle sig "udenfor" når man ikke selv har en blog og kommenterer som "anonym". Det kan let se ud som om alle bloggere kender hinanden, og i virkeligheden er de fleste jeg "kender" eller genkender, fordi jeg ofte får kommentarer fra dem. Så alle er meget velkomne!

Jeg kan kun sige, at enhver kommentar er brændstof til min kreativitet og motivation for at lave lækre indlæg, fine kreaprojekter og gratis opskrifter ;-) Ingen kommentarer er ligegyldige, og jeg tror at enhver blogger gerne vil høre, at det er en fin ting vi har lavet, også selvom det allerede er blevet skrevet...

Tak til Anna for at tage emnet op, og få sat nogle rigtig gode ord på. Jeg vil hive mig selv i ørerne og kommenterer noget mere ;-)

7 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin din hynde...praktisk og lækker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rart med lidt blødt at sidde på ;-)

   Slet
 2. Goddag du som altid er så kreativ og med så mange tanker.

  Ja en blog er mest værd med mange gode kommentarer, det er med til at inspirere.

  Mangler du inspiration, så er der Ledreborg Livsstilsmesse NU denne weekend og vi ligger inde med en hel lille bunke fribilletter, som kan vindes i en giveaway NU.
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/ledreborg-livsstilsmesse-fribilletter.html

  Virker linket ikke, så tryk på mi navn, så kommer du også til bloggen.
  Hilsner fra Tanja

  SvarSlet
 3. Jeg har en pige der har en hvid stol fra IKEA, kan man bestille dig til at sy et sæt hynder til hendes stol?
  Mvh Karina
  Mail: Karina.bolette@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina. Jeg har ferie, men sender dig en mail snart :)

   Slet