torsdag den 6. marts 2014

Lidt nyt i sidebaren // man skal have lov til at lege med sit nye legetøj

Det er ikke fordi jeg vil gøre det til en vane, at reposte billeder fra Instagram her på bloggen, det har jeg det nemlig selv et lidt anstrengt forhold til. I kan nok se, at der er kommet en ny widget øverst i sidebaren, og for fremtiden vil det kun blive der i finder instagrambilleder på bloggen. Men i dag bliver så en undtagelse... Går det an?

Grunden er, at jeg bruger en alt for stor del af min tid på instagram lige for tiden, så jeg har ikke andet at blogge om ;-) Hehe... Jeg har overbevist mig selv om at det er ok, med den begrundelse, at man skal have lov til at lege med sit nye legetøj, og lige lære det at kende. Jeg skal lige finde ud af hvilke hashtags man kan benytte, hvem der er værd at følge, og hvilke billeder jeg selv har lyst til at dele med jer. Jeg har været flittig med at poste billeder indtil videre, og hvis i har lyst til at kigge med hedder jeg @mariesfabrik. 

Jeg blev lidt overrasket over, at #mariesfabrik allerede var blevet brugt. Total fed oplevelse! Og hvis i poster billeder af ting lavet ud fra mine DIY-guides skal i være meget velkommen til at bruge det hashtag :-)

2 kommentarer:

 1. Hvor køber du de træperler du bruger i vognkæderne?

  Mvh. Susanne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej susanne. Jeg kan faktisk ikke huske hvor jeg købte dem. fandt dem på en webshop ved at søge på træperler. de er ca. 10 mm dem jeg bruger :-)

   Slet