mandag den 3. februar 2014

Weekenden i sort/hvid


Søndagen blev brugt på lang gåtur og weekendbuffet på det meget børne- og allergivenlige Madmanifesten, der i høj grad har været mit stamsted gennem min barsel. Efter vi er blevet en børnefamilie, er det virkelig rart at komme steder, hvor der er andre børn. Det er slet ikke irriterende længere, og jeg kan lettere kan slappe af hvor børn er velkomne inklusiv larm og gris. Der er desuden rigtig gode puslefaciliteter, juniortoilet + håndvask, højstole, babymad og legerum. Vi nød virkelig at bruge søndagen der, sammen med en masse andre børnefamilier, som man jo let falder i snak med. Og Asle havde en fest, og fik så meget ud af kontakten med de andre børn.

Jeg synes desværre det er svært at finde gode børnvenlige cafeer. Hvis i kender nogle i københavnsområdet, vil i så ikke lige smide en kommentar?

5 kommentarer:

 1. I Kaffebaren Æblestien 2 st, 2300 København, er der som regel godt fyldt op med børnefamilier

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt du lige nævner den! Vi har godt nok brugt mange timer på Kaffebaren! I en periode ville han KUN sove i vognen, så det var tit vi kørte til han faldt i søvn og så havde ham stående ude i vognen. Hvis man sidder i vinduet kan man nemlig se helt ned i barnevognen ;-)

   Slet
  2. Og så ligger den jo altså også nærmest ved siden af vores hoveddør, så det er jo SÅ NEMT ;-) nogle gange trænger man bare til at sidde et andet sted en hjemme!

   Slet
 2. Hyggeligt med mulighed for cafebesøg... her på landet må vi køre efter det, men så nydes det nok ekstra meget, når vi endelig kommer afsted.. :0) Lyder som et dejligt børnevenligt sted... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det nemlig bare vigtigt at man husker at planlægge den slags en gang i mellem! Vi planlægger det aldrig, det er altid bare når det lige passer, det er jo fordelen ved at der er så mange cafeer i byen!

   Slet