onsdag den 26. februar 2014

Patchwork pudebetræk til en tålmodig vinder
Det var modtagerens ønske, at der skulle skrues op for de pink og lyserøde nuancer. Jeg håber betrækket falder i hendes smag. Det er lavet med inspiration fra dette pudebetræk, bare med lidt mere pink... Der er SÅ DEJLIGT endelig at få syet lidt igen, for det er godt nok lang tid siden. Nu vil jeg give mig i kast med putning af Asle... en diciplin vi stadig ikke er helt enige om, hvordan skal udføres...

6 kommentarer:

 1. Den blev så flot din pude:-) Må vinderen nyde den.

  En god måde at du har stilet den, den passer så fint til kassen med garner i farver der matcher og så er det en sej lampe og en nuser abekat:-)

  Hilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina ;-)
   Jeg er særligt glad for at du lægger mærke til stylingen, som jeg for en gangs skyld har gjort mig ekstra umage med!

   Slet
 2. Den er blevet super flot Marie. Normalt er jeg ikke særlig meget til pink og lyserød. Men det er en virkelig lækker farvekombenation du har fået lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at jeg kan "omvende" dig lidt ;-) Jeg synes at det gør en stor forskel, at der er så mange rosa nuancer foruden den pink, så det bliver lidt mere glidende og ikke helt så hårdt mod den gule. ELSKER at sætte farver sammen, også dem som ikke lige altid er oplagte!

   Slet
 3. Den er virkelig flot, er vild med farvekombinationen.
  Er det i øvrigt en lampe fra Bolia, har nemlig kigget på den, men den ser ret stor ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita. Ja, det er lampen fra Bolia, og den lidt stor. Men helt fantastisk! Jeg bruger den som arbejdslampe, og har altid lys der hvor jeg har brug for det, selvom jeg har flere forskellige arbejdespladser - hvis jeg f.eks. både har symaskinen og overlockeren fremme. Jeg er vildt glad for den :-)

   Slet