torsdag den 6. februar 2014

Deltidsbarsel
Min barsle er netop sluttet, og jeg er tilbage på skolebænken. Jeg starter dog blødt ud med et enkelt fag, så tirsdag og torsdag (plus det løse) står den på Udvidet Statistisk Dataanalyse, mens jeg fortsat har barsel mandag, onsdag og fredag. Som jeg ser det lige nu, får jeg på denne måde det bedste fra to verdener. Det er rart at komme ud og have lidt til uden Asle, men jeg kan samtidig også i højere grad nyde de dage jeg har hjemme, uden at få babyspat ;-) I går havde jeg den mest fantastiske barselsdag med fantastisk solskin og den gladeste lille dreng. Jeg kunne ikke lade være med at gå med et stort smil på læben. De er bare så dejligt med den slags dage!

Vi trillede først en tur på Amager, og fortsatte så ind til byen. Det er mig simpelthen ikke muligt at have løst hår med den dreng jeg har fået mig, så ender jeg med at blive skaldet, så jeg må lige prøve nogle nye frisurer af. Til at starte med har hestehalen fået udskiftet elastikken med et spænde. 

2 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare som en god ordning - lidt barsel og lidt studie. Sådan håber jeg selv at kunne gøre det, når det engang bliver vores tur til at have børn.

  Nyder at følge med hos dig her på bloggen, og har spekuleret på, om du har lyst til at dele med os andre, hvad du læser?
  God weekend.
  /Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria :-)
   Jeg var faktisk ret nervøs for at skulle igang igen, for det er over halvandet år jeg har haft orlov, da jeg også havde noget tid væk fra studiet under graviditeten, mest fordi jeg ikke kunne finde ud af hvilke valgfag jeg skulle vælge. Men det har bare betydet, at jeg var bange for om jeg overhovedet kunne finde ud af at studere, når jeg kom igang igen - om jeg havde glemt alt det jeg havde lært. Så op til start var jeg bare SÅ ærgerlig over at jeg ikke havde fået afsluttet bacheloren inden jeg fødte. Men det er indtil videre efter en uge bare gået rigtig godt. Jeg har fundet nye personer at snakke med, da jeg jo ikke følges med min oprindelige årgang længere, og selvom jeg lige skal bruge lidt tid på at huske de forskellige ting, så kommer det overraskende hurtigt tilbage! Fordelen ved at have et studie at komme tilbage til, fremfor et arbejde eller arbejdsløshed er, at jeg selv har kunnet styre hvornår jeg skulle starte.
   Nu fik jeg lige plabret løs om alt muligt, du jo egentlig ikke spurgte om, men jeg tænkte at det måske alligevel var rart at høre mine overvejelser. Og nu til det du rent faktisk spurgte om ;-)
   Jeg læser Fødevarevidenskab på Ku Science med speciale i ernæring. Du skal være meget velkommen til at spørge, hvis der er andet du vil vide i den retning ;-)
   God weekend, mvh Marie!

   Slet