onsdag den 18. december 2013

Patchwork endnu engangSom jeg nævnte i lørdags, fik jeg lidt tid til krea, og symaskinen har endnu engang spyttet en pacthworkpude ud. Denne gang med mærke! Nu vil jeg tage et smut ind til byen, og klare lidt indkøb til julegaver, for guess what, de bliver hjemmelavede ;-)

10 kommentarer:

 1. Hvor er den flot - hvor har du fået lavet de der mærker henne? Jeg er nemlig selv på jagt efter nogle, der bukker den vej..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Jeg har mærkerne herfra - cottontrends.dk - men jeg er ikke helt tilfreds med kvaliteten, så jeg vil ikke anbefale dem. De bliver lavet i holland, så der kommer ikke importgebyr på, hvis du alligevel skulle have lyst til at prøve. men jeg er stadig på jagt efter nogle i en bedre kvalitet.

   Slet
  2. Tillader mig lige at kommentere her, jeg har fået lavet mine på Etsy. Dem er jeg yderst tilfreds med, da de er ud af satin. Vi var flere der gik sammen og bestilte i tidernes morgen, så portoen ikke blev så høj. Prøv at søg på labels derinde, så tror jeg helt sikkert du finder dem.

   Slet
  3. Tak for din kommentar Helena, men jeg er ude efter nogle der er grovere i kvaliteten, bryder mig ikke om den blanke overflade på satin. Disse er også grove, men jeg skulle selv klippe dem ud, da de er printet som et helt ark, hvilket ikke er optimalt.

   Slet
 2. Den er bare super fin!
  God jul

  SvarSlet
 3. Den virkelig flot. Du er så dygtig!

  SvarSlet
 4. Dejlige farver du har fået valgt.

  SvarSlet
 5. Virkelig fin pude og passer til tæppet:-)
  Dejlige farver og formen er god. Flot arbejde.

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet