fredag den 1. november 2013

Sy til din baby 1 // Hæklede Barnevognskæder


Jeg deltager i LaRaLiLs tema om syning, strik og hækling til babyer, som der også her på bloggen vil være fokus på i hele november måned, så vidt tiden tillader det. Jeg lægger ud med en gammel kending, nemlig den hæklede barnevognskæde, 3 nye er kommet til.

Jeg spurgte jer på min facebookside hvilken farve kæden skulle være på den "papegøjefarvede" kuglekæde, og det endte hverken med rød eller grå, som jeg ellers selv havde tænkt. Den blev beige, og jeg synes det samler pangfarverne på en god og neutral måde. Jeg ville blive så glad, hvis flere af jer også ville følge på facebook, så der var flere til at svare, når jeg lige står i sådan et dilemma en anden gang ;-) Det virker som om man er lidt tættere på folk på facebook end på bloggen, hvis man bare har brug for en hurtig tilbagemelding. Måske jeg kan lokke jer lidt ved at love at komme med en giveaway, når jeg når op på 200 Likes?

Disse barnevognskæder er lavet lidt anderledes end min oprindelige DIY guide. Kæden er hæklet rundt, og den kan justeres i længden. Jeg pønser på at lave en opdateret udgave af guiden, og det er jo oplagt også at komme med den her i løbet af november.

8 kommentarer:

 1. De er virkelig fine dine barnevognskæder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Karin Ea. Jeg har også efterhånden fået lavet en hel del, så jeg er ved at have fået godt styr på alle detaljerne, og er nået frem til et resultat jeg er meget tilfreds med :-)

   Slet
 2. De er så fine :) Jeg får helt dårlig samvittighed over at jeg ikke er kommet videre med min.. ;)

  SvarSlet
 3. Hvordan hækler du kæden rundt? :)

  SvarSlet
 4. De er simpelthen så flotte! Jeg kan bare ikke få mine til at blive flotte i den ende hvor jeg lukker af. Det er som om der kommer nogle store hulder, når jeg tager ind. Hvad gør jeg forkert?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line. Jeg kan desværre ikke lige gennemskue hvad der går galt for dig :-( Håber du finder ud af det!

   Slet
 5. Den er simpelthen så fin! Jeg prøver ihærdigt, men det er som om der kommer nogle "store" hylder i den ende hvor jeg lukker af. Hvad gør jeg mon forkert?

  SvarSlet