fredag den 20. september 2013

Babydynebetræk

Sengetøjet som jeg købte ind til, er nu blevet færdigt. Det er en specialbestilling, der skal hele vejen til Holland. Hvad synes i om det?


11 kommentarer:

 1. Det er SÅ FLOT! Du er da virkelig dygtig til at sy, og sikke farver. Vedkommende må blive MEGET glad, når den pakke ankommer :-)
  Kram Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jeanette. Netop det med at sætte farver sammen er jeg glad for du nævner :-) Håber også modtageren bliver glad!

   Slet
 2. Hvor er det fint! Printet med vaskebjørne(?) går så godt sammen med den fine ensfarve :) Smart lukning! Den vil jeg da huske på til næste gang jeg syr sengetøj!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kalder det for grævlinge, da de ikke har striber på halen, selvom jeg tror det er tanken at det skal forestille vaskebjørne. Jeg har også et par gange lovet en DIY på denne type lukning, men glemmer hver gang at få taget billeder, men det skulle også være til at gennemskue metoden! Det er den lukning jeg har det bedst med efterhånden, efter at have prøvet en del forskelligt. Det er nemt, hurtigt og samtidig pænt.

   Slet
 3. Fint og yndigt som altid :)
  Dejligt med lidt "friske" farver, specielt nu hvor vejret bliver lidt kedeligt.
  helenevester.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helene ;-) Jeg syntes også det sort/hvide print krævede lidt pangfarver, selvom det er ret diskret, når det er på kanten og bagsiden. Tillykke med den nye blog!

   Slet
 4. Nøj, det er fint! Jeg ville elske at kunne sy, og når man ser så fint håndværk kribler det i fingrene for at komme i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare med at komme igang! Hvis du ikke er typen der bare kaster dig ud i det, så meld dig til et sykursus, eller lok en du kender til at vejlede dig. Det bedste for mig er, hvis jeg kan inspirere andre, og skubbe dem igang med at sy. og at de får lavet noget de er stolte af, som i min mødregruppe forleden, hvor vi syede aktivitetspuder, og min veninde, der fik syet et dynebetræk til sin datter.

   Slet
 5. Det er super fint, lækre farver ;)

  SvarSlet