tirsdag den 16. juli 2013

Camilla Dress

Lækkert ammevenligt tøj er virkelig noget man skal lede længe efter. Den her kjole er selvfølgelig også lækker selvom man ikke ammer ;-) Men den er så nedringet og stretchy, at man har let adgang til herlighederne.

12 kommentarer:

 1. Åh jeg "frygtede" lidt det var den, fordi jeg har hørt en del kritik af Moss' kvalitet. Hvor længe har du haft den? Jeg er lidt bange for at det er sådan én der begynder at fnuldre i løbet af ingen tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft den i 3 uger, og der er ikke noget at se på den endnu. Jeg vasker den i hånden, fordi jeg nok er mere end almindeligt hys når det kommer til tøjvask. Jeg vil gerne passe ekstra godt på det tøj jeg er glad for, og særligt når det er tøj af billigere kvalitet kan det betale sig at vaske i hånden. F.eks. er H&M som regel engangstøj i min verden, hvis det kommer i maskin, men det holder sig ofte rigtig fint hvis det vaskes i hånden.
   Jeg har efterhånden en del tøj fra Moss og har ikke nogen dårlige oplevelser - men vil klart anbefale at vaske det forsigtigt!

   Slet
  2. Tak for dit svar. Det lyder jo fornuftigt. Jeg ved dog med mig selv at jeg ikke kommer til at stå og håndvaske. Det har jeg simpelthen ikke tålmodigheden til, så jeg må hellere springe over.

   Slet
 2. Den er super fin. Tror bare at den kommer til at ligne lidt en dug på mig. Tror jeg skal kaste mig ud i at sy en lignende til mig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også sagtens du kan finde ud af :-) Så kan du jo også selv vælge farven!

   Slet
 3. Jeg syntes den er super flot til dig og er selv rigtig glad for Moss Copenhagen :0) Det er 7 år siden jeg ammede sidst så deres heldragter bliver flittigt brugt her ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katja :-) Jeg har aldrig rigtig følt mig tilpas i heldragter, men jeg synes det er så flot til andre!

   Slet
 4. Den ser fin ud! DU ser fin ud, hold kæft, man skulle jo ikke tro, du lige havde født et stk lækker baby :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg stod faktisk lige og kiggede mig i spejlet i morges og tænkte "det er sgu da ikke helt dårligt det der", og har det rigtig godt med at være en størrelse større nu.

   Slet
 5. Jonas og Sigge synes godt om

  SvarSlet
 6. Den er SÅ fin. Tak for tip, vil gå ned og se om de har den på Vesterbrogade idag :*

  SvarSlet