mandag den 10. juni 2013

Sommer

Mig og mine to yndlings. Lille Luna er i øvrigt meget storesøster-jaloux på den lille skrigeklump, der hele tiden tager min opmærksomhed.

4 kommentarer:

 1. Hej Marie,
  Jeg har fulgt din blog længe - og jeg kan li' den :-) Jeg tænkte på, om ikke du vil fortælle lidt mere om din hverdag på barsel med din guld/skrigeklump? Jeg kan godt forstå, hvis du ikke har lyst til at dele alle detaljer, det er ligesom heller ikke det, din blog skal. Men bare så os, der ikke har børn kan få et lille indtryk af hverdagen med børn...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine, dejligt at du kigger med på bloggen :-) Jeg vil rigtig gerne fortælle lidt mere om barsel og baby, er der noget særligt du gerne vil vide? Det er klart at ens liv bliver lavet fuldstændig om, når der kommer en baby i huset, men jeg har også kæmpet meget for at holde fast i mig selv (og f.eks. bloggen). Man skal bare tænke sig bedre om og planlægge mere, så er det min opfattelse, at man godt kan fortsætte med de ting der er vigtige for en. Selvom bebsen tros alt altid kommer i første række.
   mvh Marie

   Slet
 2. Skønt sommerbillede - hvor er det fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita. Det er fra Holbæk Fjord hvor mine forældre bor.

   Slet