lørdag den 20. april 2013

Viskestykker og geometri

Jeg er lidt af en samler, og det gælder stort set alt. Når det kommer til viskestykker, så skal de være i blå og grønne nuancer. Da det jo er alment gældende, at man aldrig kan få nok viskestykker, er samlingen blevet udvidet med 3 stk fra min viskestykke-favorik - H. Skjalm P.


Da jeg tidligere viste billeder fra mit køkken, var i ret tossede med den måde jeg opbevarer mine viskestykker på, i den store turkise dåse. Praktisk og fint!

5 kommentarer:

 1. Nej hvor er de flotte! Har mange H. Skjalm P. viskestykker i forvejen, de suger altså bare så meget bedre end mange andre. Jeg må vidst hellere udvide "samlingen" med disse grafiske smuksakker!

  Klem Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert også mit yndlingsmærke!

   Slet
  2. Hvor er de fine. Mit yndlingsmærke er GJD (Georg Jensen Damask), der også har butik i centrum af Kbh. Et godt tip til at få viskestykker til at suge (og håndklæder for den sags skyld) er at lægge dem i blød i koldt vand i 24 timer før første vask. Så åbner stoffibrene sig og suger allerede efter første vask. Det er et tip man altid får, når man handler i GJD, men det er gældende for alle viskestykker/håndklæder. Har prøvet ;-)

   Slet
 2. Skønne viskestykker! Er vild med det grafiske mønster :-)

  SvarSlet
 3. Vilken Härlig blogg du har:) och jag följer dig nu.

  Om du gillar inredning, mode och design så kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön vårvecka

  LOVE Maria på inredningsvis.se
  (sverige)

  SvarSlet