tirsdag den 2. april 2013

Tv-hjørnet

Vi har fået pimpet væggen omkring fjernsynet med et lille skab og en hylde. Jeg synes at et fjernsyn er noget af det grimmeste, og det skal derfor have så lidt opmærksomhed på væggen som muligt, og jeg synes det er lykkedes meget godt ved at sørge for at der er tilpas mange andre detaljer rundt om det.


Studio Snowpuppe Lampe // Kay Bojesen Abe // Kähler Krus // Arhøj og Gaarmann Ghost // Quistgaard Emaljekande // Ditte Fischer Skål

8 kommentarer:

 1. Det ser fint ud!
  Det er ellers ikke så slemt med sådan et hvidt tv! Vi har sort og det ser frygteligt ud :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad for, at det tros alt er hvidt og enkelt i designet - jeg har jo selv valgt det;-) Men jeg synes stadig ikke det pynter i indretningen.

   Slet
 2. Nej hvor ser det dejligt ud! Er helt vild med jeres skab og grenen med snowpuppe lampen er en vidunderlig makke. Ha en skøn uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også selv temmelig tilfreds med lampeophænget ;-)

   Slet
 3. Hvor er det fedt - det ser rigtig lækkert ud - synes også "tvmøblet" med de forskellige låger er råt! (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Anna. Skabet står også stort set som da vi anskaffede os det. Eneste ændring er, at den låge der nu er hvid tidligere var postkasserød. Jeg elsker når malingen er patineret og har derfor bevaret de øvrige farver, men den røde måtte dø.

   Slet
 4. Fjernsyn ER bare grimme ja - men dit er nu et af de pænere - hvide! Og ja - fedt lampeophæng, hvordan? (hvis man må spørge ;o))For det kunne være jeg tyvstjal ideen (men ville selvfølgelig huske at linke tilbage)

  God dag til dig / Anne Sofie - pigeriprovinsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne Sofie. Du skal være meget velkommen til at nuppe ideen, og jeg sætter selvfølgelig altid pris på links ;-) Jeg har skåret et stykke af en troldegren og skruet en skue ind i. Du skal bruge sådan en skrue, der har gevind i begge ender, så du derefter kan skrue den ind i en rawplug i din væg. Det kan være en god ide at forbore et lille hul i grenen, eller evt. hamre et lille hul med et søm. Og så kan det desuden kraftigt anbefales at alliere sig med en mand, der kan klare skruearbejdet, der skal gøres manuelt. Det er rigtig hårdt! Spørg endelig igen, hvis der er noget der er uklart. Mvh Marie

   Slet