tirsdag den 1. januar 2013

Outfit

1. januar bød på bif og lang gåtur hjem fra byen. De nye Topshop støvler bestod testen som hverdagsstøvler, eftersom jeg kunne gå hjem hele vejen uden at være generet af hælen. Og jeg går ellers ALDRIG med hæl til hverdag.... og helst heller ikke til fest... Men disse er lavet af magi, det er jeg overbevist om!

Meget høj slids. Nederdelen er egentlig en maxi, men jeg har trukket den ekstra højt op, så der er plads til mavsen.

9 kommentarer:

 1. Total lækker nederdel! - anyways har ligenu en give-away igang på min blog som du måske vil synes er fantastisk. Her er linket; http://fudjan.com/2013/01/give-away-3/ Kærligst, Fudjan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, men pga. mavsen bruger jeg slet ikke makeup med farver lige for tiden, så der er nok en anden der får mere glæde af den box end jeg.

   Slet
 2. Dejligt når fodtøj, der i første omgang synes ubehageligt at have på i længere tid, viser det modsatte! Og så overvejer jeg virkelig den taske du har - faktisk siden dit indlæg og bæltetasker den anden dag, hmm.. Skal. Skal ikke..

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal! helt sikkert. Jeg er så glad for den, og der er overraskende meget plads i den. Jeg havde madpakke, kalender, pung, telefon og vandflaske i den i dag uden at den var proppet. Den findes i øvrigt også i en mindre udgave, hvis man er til det.

   Slet
 3. Du er virkelig så fint gravid. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak Maiken :-) det er bare så dejligt at høre...

   Slet
 4. lækkert tøj og fantastisk med maven. :)
  Lyder til at i har haft en hyggelig dag.

  SvarSlet
 5. Den flotte modström vest du har på, har jeg forelsket mig i :) Har kigget efter den på strøget i dag, men ingen havde den hjemme.. Så mit spørgsmål er. Er de store eller små i størrelserne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia :-) den findes i to størrelser s/m og m/l. Min er s/m og jeg vil sige at den er relativt stor i størrelsen, da den jo er lidt løs i snittet og kan bruges uden på f.eks. en læderjakke. Jeg kan stadig lukke min og jeg er 8. måneder gravid nu.

   Slet