lørdag den 24. november 2012

På besøg hos - Karlssons Kludeskab


I kender jo nok alle Lis fra Karlssons Kludeskab, og hvis i ikke gør, så er det i hvert fald på tide. Jeg har bladret hele hendes blog igennem, og fundet de billeder og projekter, der har gjort størst indtryk på mig. Læn jer tilbage og nyd.


8 kommentarer:

 1. Ja, det er virkelig en skøn blog hun har.

  Jeg vil lave lidt om på min blog og vil gerne have en enkel header, men det vil ikke rigtig lykkedes mig - billedet bliver alt for stort. Vil du dele, hvordan du har gjort?

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg kan også huske jeg selv har siddet og bandet over den header nogle gange! Så hvis jeg skal fortælle dig hvordan, så kræver det lige at jeg tager mig sammen og får fundet ud af det igen fra en ende af. For der var flere forskellige ting jeg fik lavet om på. Jeg vil meget gerne kigge på det! Og hvis jeg glemmer det, så mind mig lige om det igen ;-)

   Slet
  2. Så har jeg lavet en guide, der indeholder lidt af det hele :-)

   http://mariesfabrik.blogspot.dk/2012/12/header-guide.html

   Slet
 2. Så røg man da lige selv i "krea-mode" sikke da en skøn blog, elsker kvinder med krea overskud (især dem som deler ud af opskrifter og erfaringer) For det er jeg selv rigtig dårlig til.
  /Anja

  SvarSlet
 3. Kender ikke hendes blog - men der skal jeg da helt sikkert forbi og kigge. Mange tak for tippet - det er virkelig nogle fede ting :D

  SvarSlet
 4. Det er altså også en skøn blog, Lis har!
  Håber du fik min svar-mail tidligere?
  Ha en super dag!

  SvarSlet