torsdag den 12. juli 2012

Skattejagt i kommunekram

I Holbæk ligger der en fantastisk biks, der hedder Kommunekram. Det er en genbrugsbutik, der samtidig er et beskæftigelsestilbud til udviklingshæmmede. Jeg gik lidt på jagt, og dette var hvad jeg fandt.

Stort smukt retro spejl i teak
Sort ramme
2 Pyrex fade med låg
4 Aluminia tallerkner (Birthe, Corinna og Jenny)
2 Bjørn Wiinblad platter
2 gamle vægte
Lille blå retro vase

7 kommentarer:

 1. Du gør dig altså nogle gode fund :-)
  Og det spejl er lige hvad jeg leder efter - heldige dig!
  Fortsat god aften ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har endnu ikke fundet en plads til spejlet... men jeg kunne simpelthen ikke tage derfra uden at få det med! Det var smasket ind i gamle klistermærker. Men de var heldigvis til at få af :-)

   Slet
 2. Ej, du er jo en super tingfinder! Er også helt vild med teak spejlet, Uff, hvor lækkert. Lyder som et godt sted at holde sig til, med de fine ting, de har. Ha en skøn aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tingfinder er verdens bedste ord... Og apropos... så sidder lige lige og skriver lidt om Mr. Tingfinder himself (Thomas Dambo) til et indlæg der kommer på bloggen i morgen. Han er en sej gut, der er værd at tjekke ud!

   Slet
 3. Arh, Marie det skulle have sagt. Var i Holbæk i sidste weekend. Det må blive næste gang jeg besøger butikken så. Men det er da nogle dejlige fund du har gjort dig. Håber at du er kommet dig oven på festivallen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så har du det til gode :-) Nu har jeg jo også lige hapset alle godterne! hehe. De har kun åbent onsdag-lørdag og på nogle lidt specielle tidspunkter, så det er heller ikke så tit det lige passer med mine Holbæk-besøg. Festivallen var skøn. Og der kommer flere indlæg med billeder derfra...

   Slet
 4. Lækre sager du har fundet..

  SvarSlet