lørdag den 12. maj 2012

Venindecykler

Min veninde Trine og jeg skulle begge have ny cykel, så lørdagen er blevet brugt på at kigge på cykler. Vi tænkte, at der nok var mulighed for lidt krejleri, hvis vi købte to stk. Så vi har forhandlet og pruttet os hele vejen op af Nørrebrogade. Jeg endte med denne mørkegrønne Van de Falk, og Trine fik en helt magen til i mørkeblå. 

8 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye cykel. Mon den kan bruges som vandcykel også, med alt det regn de har lovet i næste uge :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige en tilbagemelding her efter diverse regnskyld: Virker fint som vandcykel, TJEK! ;-)

   Slet
 2. Lækkert! Jeg elsker cykler ligeså meget som andre elsker sko :) Og din nye cykel er en fin en af slagsen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg er vist også cykel fetichist. Jeg har kigget på cykler i et halvt år, og har været ligeglad med prisen, men har ikke kunnet finde en jeg syntes der var helt lækker nok i detaljerne. Dette var faktisk den pæneste syntes jeg, selvom det er en billig model. Med en ny sadel og fin kurv skal den nok gøre sig godt. Og så skal der lige arbejdes på at få de der klistermærker af... Og så drømmer jeg om en mariehøne-ringeklokke...

   Slet
 3. dejlig cykel og godt med krejleriet. Hilsen Mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du er vel også glad for at jeg endelig fik fundet mig en cykel ;-)

   Slet
 4. Hej,
  Hvor meget fik du cyklen ned på? Og må man spørge hvilken butik du endte i? Jeg er nemlig selv på udkig efter en Van de Falk i sort (:

  SvarSlet
 5. Hej Cecilie - Det kan du tro du må. Jeg mener det var 2900 vi gav pr. stk inkl gode magnetlygter og godkendt lås. Jeg kan ikke huske hvad butikken hed, men den ligger lige i starten af Nørrebrogade, på højre hånd, når man kommer inde fra byen. Kan lige se om jeg kan finde mere info til dig.

  SvarSlet