søndag den 15. april 2012

Brillebroderi

I går aftes stod den på fødselsdagsfest hos min fantastiske veninde Line. Hun havde ønsket sig et korsstingsbroderi, så jeg lavede dette til hende. Hun tager altid sine briller af og lægger dem steder hvor hun ikke kan finde dem, og glemmer dem rundt omkring. Så jeg syntes det var passende.


10 kommentarer:

 1. Hvor er du god-Det er da en super sød og betænksom gave, og meget, meget fin. Blev hun glad?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror hun blev glad :-) Nu havde hun jo også ønsket sig et broderi... så skal vi ikke satse på det. Jeg har altid haft det lidt svært med at give hjemmelavede gaver. For det er sgu ret ærgeligt at have brugt lang tid på at lave det, hvis modtageren ikke rigtig synes det er fedt...

   Slet
  2. Jeg er så glad for den! Mit hjem må meget gerne fyldes med de flotte ting Marie laver :)

   Slet
 2. Hold nu op hvor er de fine!! Du er da knald dygtig!

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Altid sjovt med kontrasten mellem klassisk håndarbejde og moderne motiver.

   Slet
 3. Fandt lige din meget kreative blog. Blev helt fanget, så her har du hermed en ny læser :) Håber du har haft en god weekend.

  SvarSlet
 4. Sikke et fint "billede" -når man elsker at lave kreative ting, er det også bare super dejligt at kende nogle der gider at modtage ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. rart at andre kan værdsætte ens arbejde.

   Slet
 5. De ser så lækre ud de forårsruller. Hvor køber du rispapiret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er købt i Superbedst og er af mærket Blue Dragon. Har ikke kunnet finde nogle øko endnu, og så vidt jeg har kunnet finde ud af, er der heller ikke nogen der producerer dem.

   Slet