fredag den 6. april 2012

Signatur


Jeg har forsøgt mig med en lille signatur på bagsiden af en af puderne. Denne er en gave til en af mine veninder Sidsel, og hun ved det godt, så jeg tør godt vise den her :-) Det tog godt nok lidt tid at brodere det, men jeg synes det er ret fint og hyggeligt. Hvad synes i om signaturen?


7 kommentarer:

 1. Hej Marie,
  Tak for kigget hos mig :-) Jeg husker dig fuldt ud fra festen :-) Det er jo dig, der er veninde med Helene, som er min venindes veninde ;-) Sejt du lige kunne huske mig :-) Fedt at du deltog i konkurrencen :-)
  Cool blog, og hvor er du kreativ :-) God Påske!
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. haha... det var bare det der venindes venindes venindes veninde.... og så blev det lige lidt langt ude ;-) Det er jo bare med at deltage i alle de gode konkurrencer der er på forskellige blogs! God påske til dig også!

   Slet
 2. Tillykke ! Så lige at du havde vundet Sirlig's konkurrence :-) Har kigget rundt på din side, og har lyst til at se med, så jeg har gjort mig til fast læser og satser på at snuse mere, snart :-) ...og btw kan jeh super godt lide signaturen - nu du spurgte :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at jeg har fået en del nye læsere efter jeg vandt hos hende, og hun var så sød at skrive om mig :-)
   Jeg tror også jeg har besluttet mig for at "signere" de andre puder. Jeg synes bare det gør dem mere unika-agtige, som de jo også er.. :-)

   Slet
 3. Jeg er vild med broderiet :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare en super fin signatur.. Har lige fundet din blog og hvor er den skøn, har tilmeldt mig hos dig og glæder mig meget til at følge med hos dig..
  Jeg afholder krea træf i Kbh sammen med en anden blogger, kunne det være noget for dig, kan du læse mere om det hos mig..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet