tirsdag den 3. april 2012

Dåse Fabrik

Jeg kom til at lave lidt flere dåser, og her er hele flokken. Hvad de kan bruges til?

13 kommentarer:

 1. Jeg har ingen ideer til, hvad du kan bruge dåserne til, men hvor ser det bare godt ud, når de allesammen står samlet.
  De er rigtig smukke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid godt med mange samlet... :-)

   Slet
 2. Hvor er de SMUKKE! Hvis ikke du ved hvad du skal bruge dem til så sender du dem bare til mig:-)) Nej pjat..:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg går faktisk lidt og pønser på en giveaway i anledningen af, at min blog meget snart bliver 1 måned gammel. Måske det skulle inkluderer nogle af disse...

   Slet
 3. Så utrolig fine! Du er kjempeflink:-) Jeg ser for meg at de kan brukes til mye: bomullspinner, bomullspadder, sminke, strikk/ørepynt/smykker, div-- på badet. Og til alt mulig som samler seg opp på gangbord eller kjøkkenbenk-- være seg nøkler, kortmapper, div.
  I tillegg er jeg enig med Heidi- de tar seg veldig godt ut i "samlet flokk" også:-) Ha en fin dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange gode forslag! Nogle af dem skal helt sikkert flytte ind i mine sminke-skuffe-hylder.

   Slet
 4. Hehe hvor har du lavet mange, kunne heller ikke helt stoppe selv da jeg først kom i gang :)
  Har også haft problemer med hvad de skulle bruges til, men 2 af dem er ligenu fyldt med sand fungerer som nogle fine bogstøtter :)

  SvarSlet
 5. Skønne dåser.
  Nu kan jeg (som ny fast læser) læse mig til, at du er thedrikker. Du skulle prøve Chaya's the http://www.chaya.dk/. Det smager dejligt, og er i nogle meget praktiske papdåser, som er særdeles velegnede til at beklæde med papir. Der er tætte låg på, så de kan anvendes til rigtig mange ting.
  Jeg bruger mine til perler, tusser, hårelastikker, slik - ja, alt muligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone og velkommen til!
   Jeg kendte ikke lige de te-dåser, så tak for tippet! De ser også ret lækre ud i sig selv. Nu køber vi oftest te hos Perch eller Tante-T, men måske man skulle prøve noget nyt - også af hensyn til dåserne ;-)

   Slet
  2. Du bliver ikke skuffet over kvaliteten af Chaya's the. Jeg har tidligere købt hos Perch, men handler udelukkende hos Chaya nu :-).

   Slet
 6. Hvor er de flotte. Hvad bruger du til at lime på metal?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Jeg har forsøgt mig med lidt forskelligt både limpistol, decoupagelak og flere forskellige slags lim. Det bedste resultat er helt klar en ganske almindelig limstift, hvorefter jeg pensler dem med decoupagelak for at de bliver lidt mere holdbare, og f.eks. kan bruges i et badeværelse.

   Slet